WPB - A tökéletes cipő

WPB - A tökéletes cipő

2022.11.01. 9 perces olvasási idő

A megfelelő kosárlabdacipő döntő fontosságú a pályán nyújtott teljesítményed szempontjából. Dinamikus mozgások, gyors irányváltások és kemény lepattanók. A megfelelő cipő azonban mindenkinek más és más. Találd meg a tiédet!

A megfelelő kosárlabda cipő döntő fontosságú a pályán nyújtott teljesítményed szempontjából. Dinamikus mozgások, gyors irányváltások és kemény lepattanók. A megfelelő cipő azonban mindenkinek más és más. Találd meg a tiédet!

Mindenekelőtt tartsd szem előtt, hogy nincs olyan kosárlabda cipő, amely mindenki számára tökéletes lenne. Minden ember egyedi - különböző a lábformája, a testtartása, a játékban elfoglalt helye, a preferenciái és a céljai. Találd meg a TÖKÉLETES KOSÁRLABDA CIPŐT a WePlayBasketball segítségével!


Minőségi kosárlabda cipő - a legfontosabb jellemzők

Minden minőségi kosárlabda cipőnek öt alapvető szempontnak kell különböző mértékben megfelelnie:

Stabilitás - A biztonságos és magabiztos játék alapvető jellemzője. A kosárlabda cipő kialakításának köszönhetően minden támadásnál mindent beleadhatsz!

Tapadás - A megbízható tapadást a felületen a gumi külsőtalp biztosítja, amely a padlózatra vagy a kültéri pályára szabott mintázattal rendelkezik. 

Párnázottság - A kemény talajra érkezéseket habpárnázó komponensek lágyítják, hogy enyhítsék az ízületekre nehezedő nyomást. 

Légáteresztő képesség és tartósság - A hálóval kombinált bőr egyszerre biztosít ellenállást a többi játékossal való ütközésekkel szemben, illetve légáteresztő képességet és optimális légáramlást teljesítmény közben. 

Kényelem - A cipő formájának alkalmazkodnia kell a lábadhoz, egyszóval kényelmesen kell érezned magad benne.

A WePlayBasketball-nál segítünk megtalálni A TÖKÉLETES KOSÁRLABDA CIPŐT! A választás során mindössze három alapvető kérdésre kell válaszolnod:

1. kérdés - Milyen típusú játékos vagy?

A játékban elfoglalt helyzeted döntő fontosságú. A WePlayBasketball oldalon a cipőket három kategóriába sorolva találod:

  • Magas szárú cipők - Az erősebb és különösen a palánk alatti játékosok számára. A cipőnek tökéletes boka stabilitást kell biztosítania, ami fontos az erős talajra érkezés és gyakori ütközések esetén. Másrészt a szükséges stabilitás érdekében szilárd anyagokból készülnek, ezért nagyobb súlyra számíthatsz.
  • Alacsony szárú cipők - Kisebb játékosoknak való cipők. Mozgásszabadságot biztosítanak a játékosnak és nem korlátozzák a boka mozgását. Különösen alkalmas a gyorsasági típusú játékosok számára. 
  • Középmagas szárú cipők - Cipők azon játékosok számára, akik nem érzik jól magukat a magas vagy alacsony szárú cipőkben. Minden típusból hoznak valamit.

UA2. kérdés - Hol fogsz játszani?

Két alapvető felület van, amelyen játszhatsz - beltéri vagy kültéri.

  • Beltéri cipő - A beltéri játékhoz olyan cipőre van szükség, amelynek talpa megbízható tapadást biztosít, csúszásgátló funkcióval és ütéscsillapító réteggel rendelkezik a kemény felületeken történő ütközésekhez. A legújabb technológiának köszönhetően nagyszerű energia-visszanyerésre is számíthatsz, hogy minden mozdulatod gyors és dinamikus legyen.
  • Kültéri cipő - A szabadtéri játékhoz szerelkezz fel egy stabil talpú kosárlabda cipővel. A légáteresztő felsőrész biztosítja a levegő keringését a cipőben és tartóssága ellenére alkalmazkodik a láb formájához. 

Amint láthatod, a különbségek elsősorban a talpban vannak, amelynek minden felületen másképp kell működnie és különböző követelményeknek kell megfelelnie. 

3. kérdés - Milyen méretet válassz?

A biztonságot és a kényelmet a megfelelő méret garantálja. A cipőnek nem szabad sehol sem nyomnia, ugyanakkor a lábadnak nem szabad túlzottan mozognia benne. A lábfej mérésének legegyszerűbb és bevált módszere a lábujj és sarok közötti hossz megmérése (cm-ben). Először körberajzolhatod egy papírra a lábadat, majd megmérheted a körvonalakat. Ne feledd, hogy a méretek márkánként kissé eltérnek, ezért mindig nézd meg a gyártó mérettáblázatát. 

Minden információ megtalálható a WePlayBasketball webáruházban a cipő leírásában, így mindig tudni fogod, mit raksz a kosaradba. 

NikeWePlayBasketball és fenntarthatóság

Törődünk a környezettel, és szeretnénk lépéseket tenni a fenntarthatóság irányába. Ezért találsz nálunk újrahasznosított anyagokból készült kosárlabda cipőket. A felhasznált újrahasznosított anyagok százalékos arányára vonatkozó összes információt a termékleírásban találod. Csatlakozz hozzánk, mert a csarnokon kívül a természet a te játszótered! 

Tippek a kosárlabda cipő sikeres kiválasztásához

  • Válassz cipőt szaküzletekben - Nemcsak a szaküzletekben kapható kosárlabda cipők jelentenek garanciát a minőségre, de a WePlayBasketball csapata készen áll arra, hogy segítsen a választásban és ott legyen melletted. A pályán elért sikereid a mi örömünk!
  • Szánj időt és teret a választásra - Akár egy üzletben, akár online választasz, szánj rá időt. Olvasd el a cipőre vonatkozó összes információt és szükség esetén kérj további tájékoztatást. 
  • Az igényeid változnak - A lábfej változása, sérülések vagy új mozgásformák miatt előfordulhat, hogy a jelenlegi cipőtípusod már nem illik rád. Ne aggódj, ez egy normális helyzet és fejlődés. Válassz egy új cipőt, amely megfelel az új követelményeidnek. 
  • Ne habozz kapcsolatba lépni velünk - Ha még nem ismered a kosárlabdát, ne habozz kapcsolatba lépni csapatunkkal. Szakembereink szívesen segítenek neked cipőt választani. Az e-mail címet vagy a telefonszámot a weboldalunk jobb felső sarkában találod.

Inspirálódj a legnépszerűbb modelljeinkkel!

Air Max Impact 4 Basketball Shoes
nike
CURRY 1 LOW FLOTRO
underarmour
HYPERSET OLYMPIC EDITION
nike
AIR ZOOM G.T. JUMP 2
nike
AIR ZOOM G.T. JUMP 2
nike
AIR ZOOM G.T. JUMP 2
nike
AIR ZOOM G.T. HUSTLE 2
nike
AIR ZOOM G.T. HUSTLE 2
nike
Új
G.T. Hustle 2
nike
AIR ZOOM G.T. HUSTLE 2
nike
G.T. CUT 3
nike
Új
G.T. Cut 3
nike
Új
Előző
Következő